Uudessa Abitti-versiossa syksyn yo-kokeen ohjeistus

Tänään julkaistavassa Abitti-versioissa ABITTI2226G ja SERVER2226A on syksyn ylioppilaskokeissa käytössä oleva ohjeistus, jossa on aiempaa kattavammat koeympäristön käyttöohjeet. Ohjeistus on tuttuun tapaan luettavissa myös osoitteessa https://cheat.abitti.fi. 

Uudessa Abitissa on myös syksyn ylioppilaskokeissa käytettävät Linuxin kernel-versiot, joten tikulla voi varmistaa kokeen toiminnan syksyn kokeissa. Samoin syksyn kokeissa käytettyjen palvelinten kuormitustestit voi suorittaa tällä versiolla. 

Nyt julkaistavat versiot toimivat ristiin toukokuun alussa julkaistujen versioiden (ABITTI2216Z ja SERVER22216L) kanssa. Vanhempien versioiden kanssa saattaa tulla ongelmia, jotka on kuvattu em. versioiden julkaisutiedotteessa. 

Kaikki päivityksen muutokset löytyvät muutoslokista. 

Seuraava Abitti-versio julkaistaan loka-marraskuussa. Tavoitteena on, että tämä versio perustuisi uusimpaan Debian Linuxin versioon 11, “Bullseye”.