Tekninen Abitti-päivitys helpottaa tikuttoman kokelaan koneen ylläpitoa

Tänään julkaistu Abitti-versio (ABITTI2143J, ABITTI21443 ks. päivitys) on tekninen päivitys. Se ei sisällä muutoksia käynnistysvaihtoehtoihin, kokelaan näkymään tai sovelluksiin.

Edellisessä Abitti-versiossa julkaistua koneen sisäiseltä levyltä käynnistystä on helpotettu siten, että Abitin sisältävät tiedostot voivat olla FAT- ja ext-levyjärjestelmien lisäksi NTFS-levyjärjestelmässä. Tämä helpottaa “tuplabootti-Abitin” ylläpitoa Windows-käyttöjärjestelmän rinnalla.

Uusi päivitys on hyödyllinen vain niille lukioille, jotka suunnittelevat Abitin käynnistämistä Windows-käyttöjärjestelmän rinnalla. Uuden kokelastikun yhteydessä ei julkaista uutta palvelinversiota. Uusi versio toimii yhteen SERVER21174- ja uudempien palvelinversioiden kanssa.

Päivitys 8.11.2021

Jakeluun päässyt virheellinen versio 2143J vedettiin pois jakelusta. Versioon oli virheellisesti asennettu vanhan Debian-jakelun firmware-koodeja, jotka on korvattu tänään julkaistussa versiossa 21443.

Lue lisää: