Uusi Abitti-versio korjaa kaatuilevan TI-Nspire CASin

Tänään julkaistu Abitti-versio korjaa kaatuilevan TI-Nspire CASin. Korjaus on auttanut testikoneisiimme, mutta toivomme raportteja mikäli ongelmat jatkuvat.

Virhe johtui tikkuversiosta puuttuvista grafiikkakiihdytyksen ajureista. Nyt näytönohjainten kiihdytysten käyttö on poistettu kokonaan käytöstä. Toivomme tämän auttavan erilaisiin satunnaisiin kaatumisiin, joita on aiemminkin tapahtunut tietyillä näytönohjaimilla. Joillakin koneilla muutos vaatii käynnistysvalinnan vaihtamista. Uusi vaihtoehto löytyy kuten ennenkin: kokeillaan ylhäältä alaspäin, kunnes toimiva löytyy.

Nyt jakoon tuleva tikkuversio toimii yhteen kaikkien syksyllä 2017 jakoon tulleiden versioiden kanssa (versiot 91-94). Tikkuja ei siis tarvitse kirjoittaa uudelleen, ellei halua käyttöön:

  • toimivaa TI-Nspire CASia
  • versioiden 92 ja 94 ominaisuuksia, joista tärkein on kahdella vastausvälilehdellä koevastauksen ylikirjoittamisen estäminen.

Loppuviikosta lisäsimme myös Abitin tehtävänlaadintaan ominaisuuden, joka listaa kokeeseen attachments.zip -menetelmällä lisätyt liitetiedostot ja näyttää tiedostot kokeen esikatselussa. Seuraavaksi tuomme tehtävänlaadintaan mahdollisuuden lisätä liitetiedostoja. Nämä ominaisuudet eivät vaadi tikkujen päivitystä.