TI-Nspire CAS kaatuilee, vanha versio palautettu

Texas Instruments TI-Nspire CAS on matematiikan, fysiikan ja kemian kokeissa käytetty ohjelmisto. Uusimmassa Abitti-versiossa TI-Nspire kaatuilee: ohjelma käynnistyy normaalisti, mutta ”katoaa” ilman mitään käyttäjille näkyviä virheilmoituksia.

Alustavien havaintojen perusteella näyttäisi siltä, että koneella ja käytetyllä käynnistysvaihtoehdoilla on vaikutusta ohjelman toimimiseen.  

Jos olet järjestänyt kokeita, joissa TI-Nspiren kaatuilu on aiheuttanut ongelmia, voit ilmoittaa koesuoritukset oma.abittiin siirrettyäsi tukeemme Abitti-käyttäjätunnuksesi ja kokeen nimen. Nämä tiedot auttavat meitä ongelman selvittämisessä, jota teemme yhteistyössä Texas Instrumentsin kanssa.

Päivitetty 16.11.2017: Kehitystiimillä on vahva arvelu tarvittavasta korjauksesta, mutta työssä menee minimissään 1-2 työpäivää. Palautimme jakeluun version 91, jossa TI-Nspire toimi vielä ongelmitta. Version 91-94 tikkuja voi käyttää keskenään ristiin, joten kaikkia tikkuja ei välttämättä tarvitse kirjoittaa uudelleen. Muutosloki