tuolit1

Tavanomaisen istumajärjestyksen myötä opiskelija voi nähdä sekä sivuttain edessä istuvan koneen sekä edessä istuvan olan yli. Istumapaikkojen väljä sijoittelu on välttämätöntä tämän mallin mukaisesti.

tuolit2

On mahdollista vaihtaa joka toisen rivin katselusuunta vastakkaiseksi, mutta tällöin mitää varmistua että etäisyys edellä istuvaan on riittävä.

tuoli3

Ahtaissa tiloissa tämä malli, jossa joka toinen istuu vastakkaiseen suuntaan, on suositeltavin.

kablar

Langallisen verkon voi toteuttaa 7 liittimen nipulla jolloin kokoaminen ja purkaminen on nopeaa ja varanipuista tulee edullisia.

audio adapter

Perinteisissä kuulokkeissa on 3,5 mm liittimet ja silloin käytössä on tietokoneen äänipiiri. Niissä koneissa joissa ääni ei toimi, voi kokeilla tällaisella halvalla, alle 10€ hintaisella ääniadapterilla joita voi hyvinkin pitää varastossa. Kokeile aina ensin yhdellä ennen kun hankit suuria määriä.

usb ethernet

Ethernet-USB-sovittimia voi pitää varastossa samasta syystä kuin aiemmin mainittu ääniadapteri. Varmistu siitä että sovitin on Linux-yhteensopiva.