Elokuussa julkaistun Abitti-version käyttö päättyy vappuviikolla

Seuraava Abitti-versio julkaistaan vappuviikolla. Uudessa versiossa on pieniä korjauksia valvojan näkymään ja kirjautumissivuun. Tikulle on päivitetty uudet laiteajurit ja erityisesti palvelimen käynnistysvaihtoehtoja on päivitetty uudempiin. Mukana on myös Otavan MAOL-digitaulukoiden uusin versio.

Tikkupäivityksen yhteydessä päivitetään oma.abitissa kokeen yhteyteen liitettävä koeohjelmisto (exam-engine). Päivityksen jälkeen oma.abitista ladatut kokeet eivät toimi elokuussa tai sitä aiemmin julkaistuilla Abitti-versioilla. Elokuussa julkaistun Abitti-version versiokoodit olivat ABITTI2332G ja SERVER2332I.

Vanhentuneilla tikuilla on viimeisen neljän viikon aikana järjestetty noin 10% Abitti-kokeista.

Tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan lähempänä julkaisua.