Muutoksia kesäkuussa

Kesäkuussa Abitissa tehdään seuraavia palvelun käyttöön vaikuttavia muutoksia.

Vanhan koeformaatin editori ja esikatselu poistuvat

Vanha MEB-koeformaatilla tehtävien kokeiden laatimiseen käytettävä koe-editori poistetaan torstaina 8.6. Tämän jälkeen Abitti-kokeita voi tehdä vain Bertta-editorilla tai tuomalla kokeita Tuo kokeet –painikkeella. Myös vanhalla koeformaatilla tehtyjen kokeiden esikatselu päättyy.

Vanhalla koeformaatilla tehdyt kokeet säilyvät edelleen Abitissa. Vanhalla koeformaatilla tehtyjä kokeita voi vielä tuoda Tuo koe –painikkeella ja yksittäisiä koetehtäviä voi kopioida uusiin kokeisiin Bertta-editorissa olevalla tehtävän kopiointitoiminnolla.

Tästä muutoksesta ilmoitimme 1.9.2022. Vielä ei ole päätetty, missä vaiheessa poistetaan mahdollisuus tuoda Abittiin uusia MEB-kokeita Tuo koe –napin avulla tai sitä, milloin Abitista poistetaan kaikki MEB-muotoiset kokeet.

Abitti pois käytöstä 20.6.

Abitissa tehdään ylläpitotöitä tiistaina 20.6. Tämä aiheuttaa palveluun useamman tunnin käyttökatkon, joka alkaa aamuyhdeksän jälkeen. Kokeita voi toki järjestää katkon aikana, mutta koetehtävät on ladattava edellisenä päivänä. Arvostelemaan pääsee todennäköisesti jo tiistai-iltapäivän aikana.

 

Abitti-tuki toivottaa kaikille lomalaisille oikein hyvää opetuksetonta aikaa tai lomaa!