Korjaus AMD-näytönohjaimen ajuriin

Lokakuun lopussa julkaistu Abitti on käynnistynyt huonosti laitteissa, joissa on AMD-piirivalmistajan näytönohjain. Tänään julkaistu Abitti-versio ABITTI22451 sisältää juuri tähän näytönohjaimeen liittyvän korjauksen. Vastaavan korjauksen sisältävä palvelinversio on SERVER2245K.

Nyt julkaistut korjausversiot toimivat loka- ja marraskuussa julkaistujen Abitti-versioiden kanssa. Näitä tikkuja ei tarvitse päivittää, jos kaikki toimii. Koeverkossa voi olla esim. useita eri kokelastikkujen versioita: 22451, 2244B ja 2243K.

Vanhoissa Abitti-versioissa tietoturva-aukko

Muistutamme, että lokakuun lopussa julkaistu versio korjasi merkittävän tietoturva-aukon. Kannustamme edelleen kaikkia Abitin käyttäjiä siirtymään uusiin versioihin mahdollisimman nopeasti.

Ylioppilastutkintolautakunta on sitoutunut julkaisemaan sen tietoon ilmoitetut tietoturva-aukot kolmen kuukauden kuluessa. Korjatun Abitti-version käyttöönottoa haitanneiden ongelmien vuoksi olemme lykänneet tietoturva-aukkojen julkaisua. Korjatut aukot julkaistaan 28.11.2022.