Uusi virtuaalinen koetilan palvelin korjaa yhteentoimivuusongelman VirtualBox 6.1 kanssa

Päivittämällä Naksussa Abitti-koepalvelin haetaan virtuaaliselle koetilan palvelimelle uusi Vagrant-tiedosto, joka ratkaisee yhteentoimivuusongelman VirtualBox 6.1 -version kanssa. Toimiakseen, uusi Vagrant-tiedosto edellyttää, että asennettu HashiCorp Vagrant on vähintään versiota 2.2.7 (tällä hetkellä uusin julkaistu versio).

Naksu on myös päivitetty versioon 1.11.0, ja se toimii taas entistä paremmin!

Päivitys ei edellytä palvelin- tai opiskelijatikkujen päivittämistä.

Päivitys: Uusi Vagrant-tiedosto toimii myös vanhemmilla VirtualBox-versioilla, eli VirtualBoxia ei ole pakko päivittää. Uusi Vagrant-tiedosto toimii myös vanhemmalla versiolla HashiCorp Vagrantista, kunhan käytössä tällöin on VirtualBox 6.0 tai vanhempi.