Ensi viikolla Abitti päivittyy

Abitista ollaan ensi viikon (viikko 3) lopussa julkaisemassa päivitys. Suosittelemme kaikkia lukioita päivittämään vähintäänkin palvelintikkunsa ja virtuaalipalvelimensa, johtuen siitä, että tiedonkeruu toimivista konemalleista (https://hwdata.abitti.fi) ei ole ollut toimiva edellisestä päivityksestä asti. Versio tulee olemaan taaksepäin yhteensopiva, eli nykyinen palvelinversio toimii uusien kokelastikkujen ja uudet palvelimet toimivat nykyisten kokelastikkujen kanssa.

Päivitetty versio tulee vastaamaan kevään 2020 ylioppilastutkinnossa käytettävää versiota koejärjestelmästä.

Virtuaalipalvelimien käyttäjien kannattaa huomata, että VirtualBoxia ei toistaiseksi pidä päivittää versioon 6.1, sillä se ei ole yhteensopiva uusimman julkaistun HashiCorp Vagrantin kanssa.