Jokainen Abitti-käyttäjä tarvitsee oman käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin varmistetaan, että tehtävät ja vastaukset pysyvät vain kokeen laatijan tiedossa.

rekisteroityminen-01

1. Aloita napsauttamalla Abitti-sivuston oikean ylänurkan painiketta ”kokeet”.
  2. Anna kenttään sähköpostiosoitteesi. Tähän osoitteeseen lähetetään viesti, joka sisältää henkilökohtaisen paluulinkkisi Abittiin.rekisteroityminen-02
  3. Paluulinkki avaa varsinaisen rekisteröitymissivun, jossa voit syöttää loput tiedot ja hyväksyä Abitin käyttöehdot. Nyt oletkin valmis laatimaan ensimmäisen kokeesi!