Koejärjestelmässä on kolme eri tehtävätyyppiä.

luo-uus

 

  1. Aloita kokeen laatiminen napsauttamalla nappia ”Luo uusi koe”.
  2. Anna kokeelle nimi, huomio että jokaista koetilaisuutta ja ryhmää varten sinulla pitää olla uniikki koe. Kokeita voi monista tämän ohjeen avulla.
  3. Anna tarvittaessa ohjeita niille varattuun kenttään.
  4. Napsauta haluamasi tekstityyppi.

Valittavissa on kolme eri tehtävätyyppiä, tekstikenttä, monivalinta ja aukkotehtävä. Jokaiseen kysymykseen voit määritellä omat pisteet. Puolikkaita pisteitä ei voi antaa mutta voit tuplata pistemäärän jolloin 6 pisteen sijaan käytät 12 pistettä.

teksti

Tekstikenttä-kysymyksessä vastaus annetaan tekstinä. Halutessasi voit antaa opiskelijoille mahdollisuuden liittää vastaukseensa kuvia.

 

monivalinta

Monivalintatehtävässä on tehtävänanto ja sen jälkeen useita kysymyksiä vastausvaihtoehtoineen. Huomaa, että monivalintakysymyksen oikea vastaus valitaan tässä kohdassa. Vain yksi vaihtoehto voi olla oikea eikä vaihtoehtoa voi kokeen pitämisen jälkeen enää muuttaa.

 

aukko

Aukkotehtävä-tehtävätyypissä teksti syötetään omaan ruutuunsa (”Aukkotehtävän teksti”), jonka jälkeen tekstin joukkoon voi lisätä vastausvaihtoehtoja. Siirrä kursori haluamaasi kohtaan ja klikkaa ”Lisää aukko kursorin kohdalle”. Myös tässä tehtävätyypissä vain yksi vaihtoehto voi olla oikea eikä vaihtoehtoa voi kokeen pitämisen jälkeen enää muuttaa.