Helpota kurssikoejärjestelyjä langattomalla verkolla.

Koetilan rakentaminen

Valmiissa koetilassa tulee olla:

• Tietoliikenneverkko, joka yhdistää kaikki opiskelijoiden päätelaitteet koetilan palvelimeen.
  • Koetilan palvelin, joka on käynnistetty AbittiUSB:llä kirjoitetulla KTP-ohjelmiston sisältävältä USB-muistitikulta.
  • Palvelimelle on ladattu Abitin laadintapalvelussa tehty tehtäväpaketti purkukoodeineen.
  • Riittävästi sähköpistokkeita kaikille opiskelijoiden päätelaitteille.

Tietoliikenneverkon rakentaminen

Langattoman verkon rakentamiseen tarvitset:

• Langattoman tukiaseman jota on tätä varten valmisteltu (katso ohjeet mm. AsusD-Link tai ZyXel).
  • Ethernet-kaapeleita, sekä tukiaseman liittämiseksi koetilan palvelimeen mutta varalle opiskelijoille jos jollakin on kone jolla ei pääse langattomaan verkkoon.
  • Huomioi että yhden langattoman tukiaseman kapasiteetti riittää noin 20:lle kokelaalle. Suuremalle ryhmälle voit liittää useamman langattoman tukiaseman rinnalle, huolehdi siitä että vain tietty määrä liittyy yhdelle ja samalle langattomalle verkolle.
  • Verkkolaitteiden IP-osoitteet: 10.10.255.x