För att underlätta användningen av Abitti har andra instanser än SEN skapat instruktioner, grupper och sercisar, som listas på denna sida. SEN ansvarar inte för dessa sidors innehåll.

AbixApuri

AbixApuri on ilmainen ja avoin käyttöliittymälaajennus oma.abitti.fi-koepalveluun. AbixApuri toimii Firefox- ja Chrome-selaimissa erillisen ladattavalla lisäosalla.

Bittiniilo

Bittiniilo on Nettiniilo Oy:n Abitti-koelaadinnan ja pisteytyksen avuksi kehittämä selainlaajennus Chrome- ja Firefox-selaimille. Bittiniilo tarjoaa lisätoimintoja Abitti-koelaadintaan. (Maksullinen)

Boottaus.fi

Neuvot ja niksit tietokoneiden Abitti -boottaukseen.

eForums Abitti-guider

eForum gruppens uppgift är att stöda och utveckla användningen av informations- och kommunikationsteknologi i undervisningen.

Abitweax Abimedia

Muunna ääni- ja videotiedostot helposti Abittiin.

Abitti-ohjeita

Tänne on koottu kaikenlaista hyödyllistä, jota tarvitaan Abitti-maailman seikkailuissa.

Abittibuuttaus eri koneille

Verkkopedagogi Jarkko Sairasen YouTube-soittolista.

Tietokoneet yo-kirjoituksissa

Facebook-ryhmä on suunnattu ensi sijassa opetusalaan liittyvien yhteisöjen henkilöstölle sekä yo-kirjoituksissa teknisiin ongelmiin ratkaisuja hakeville ja löytäneille.

CAS ja Abitti käyttöön matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa

Facebook-ryhmässä pohditaan symbolisen laskennan ja Abitti-kokeiden tuomia haasteita ja mahdollisuuksia matematiikassa, fysiikassa, kemiassa ja miksei muissakin luonnontieteissä.

Sakanas någon sida från denna lista? Informera oss om sidan genom adressen abitti@ylioppilastutkinto.fi.