Kokeilitko jo kurssikokeiden tekemistä Abitilla? Tutustu muiden kokemuksiin ja jaa omasi! Seuraa Abitin kehittymistä.

Osallistu kehittämiseen, vie viestiä

Onneksi olkoon, Abitti-konkari! Nyt on aika kertoa kollegoille ja YTL:lle, miten kokeilu sujui! Keskustelu jatkuu sosiaalisessa mediassa #abitti-tunnisteella, jaathan koulusi blogi/vlogi-julkaisut ja kuvat koetilanteesta! Jos et vielä ehtinyt kokeilla, tutustu ohjeisiin!

Järjestelmä ylioppilastutkintoa varten

Abitti kehittyy suomalaisen ylioppilastutkinnon koejärjestelmäksi. Järjestelmää rakennetaan yhdessä käyttäjien kanssa. Erityisen arvokasta meille on tietää, mikä Abitissa toimii ja mikä mahdollisesti estää sinua tekemään Abitti-kokeita. Järjestämällä kokeita sekä koulut että YTL tulevat olemaan valmiita ensimmäisiin sähköisiin ylioppilaskokeisiin syksyllä 2016. Abitti-tukitiimi auttaa kouluja koetilanteen järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä, katso tarkemmat yhteystiedot.

Abitilla voit järjestää turvallisesti kurssikokeen, sillä opiskelijalla on käytettävissä ja koneeltaan avattavissa vain opettajan valitsemat materiaalit ja aineistot. Järjestelmän tietoturvaa kehitetään sähköisten ylioppilaskokeiden vaatimusten mukaiseksi, siksi pyydämmekin hakkereilta yrityksiä löytää aukkoja tietoturvasta jo tässä vaiheessa. Anna palautetta!

Seuraa kehitystä

Haluatko seurata koeohjelman kehittymistä? Liittymällä Abitti-postituslistalle saa tiedon uusimmista versioista.

Tekniset parannukset

 

Askeleet

  1. Kerro kollegoillekin, miten meni, ja tutustu muiden kokemuksiin!
  2. Seuraa Digabi-projektin sivuja ja liity Abitti-postituslistalle, jotta pysyt ajan tasalla Abitti-järjestelmän kehitystyössä.